I Nordfyns Brolægning ApS har vi mange års erfaring inden for belægninger.
Vi kan udføre enhver opgave inden for belægning, store som små.
Vores historik giver os erfaring inden for belægning og brolægning på større p-områder, kommunale projekter som vejændringer/krydsombygninger osv.

 

Eget maskineri

Hos Nordfyns Brolægning ApS har vi vores egne personlige og tekniske hjælpemidler med os, uanset hvilken opgave vi bliver stillet overfor.
Vi går meget op i de ergonomiske forhold til vores medarbejdere. Branchen er hård, men kroppen skal holde i mange år.
Det betyder også at vi har vores egen minigraver til rådighed til mindre udgravninger på diverse projekter.
Med godt og vel 17 års levetid, har vi efterhånden rigtig mange referencer. Herunder er et udpluk af nogle af de sager vi kigger tilbage på med stolte øjne.

Referencer

Krydsombygning Hårslev

Nordfyns Brolægning ApS var selv entreprenør på denne opgave. Opgaven fulgte tidsplanen så tilpas godt, at vi var færdige med projektet 1 uge før afleveringsdatoen. Opgaven gik ud på at lave krydsombygning med nyt fortov, fjernelse af helle anlæg og sætning af nye kantsten og brosten. En opgave vi er stolte af.

Oluf Bagers Plads

Lige pt. Er vi stadig i gang med Oluf Bagers Plads. 1. etape af vores del på Oluf Bagers Plads i Odense, står allerede færdigt. Her skulle brolægningen oprettes så overfladen igen blev jævn. Lige en opgave for de gamle brolæggere. Lige nu er vi i gang med at lægge ca. m2 Odenseklinker på pladsen, i et mønster som vi er overbeviste om giver et fantastisk slutresultat.

Stibroen

I 2015 havde vi fornøjelsen af at være med til at forny Odense’s centrum med “byens bro”, Stibroen. En bro der gør det lettere for studerende at komme imellem deres uddannelsessted og Odense Banegård.

Finlandsparken

Et kæmpe boligprojekt, hvor vores opgave gik ud på at få etableret trapper til boligblokkene, kantsten og belægning rundt om bygningerne. Alt i alt 17.000 m2 belægning. En opgave som varede i godt og vel 2 år, men som vi ser tilbage på med stolte øjne.

Ree Park, Ebeltoft

Vi har igennem en årrække hvert år haft Ree Park i Ebeltoft som fast kunde. Op til flere etaper har været på projektbordet. Stationen, til det lille tog som kører rundt i parken, er lavet i brosten med skinnerne i belægningen. Gennem det meste af parken er der sat en brostenskant, som er med til at markere hvor gangstierne er i Parken. En rigtig sjov opgave, hvor vi blandt andet også var ude på Parkens Savanna, for at arbejde imellem alle de flotte dyr de har gående.

Søndersø Rådhus

Et projekt i vores lokalområde, som vi er ret så stolte af at vi fik lov til at udfører. Et frisk pust til Rådhuset i Søndersø.

Gyldensteen Gods

Et projekt som var meget specielt, men samtidig også rigtig sjovt at få lov til at være en del af. Samtlige brosten er blevet genbrugt. Fordi området skal ligne sig selv, som det gjorde for 100 år siden, skulle alle brosten pilles op, nummereres og sættes på nøjagtig samme plads som de blev pillet op fra og selvfølgelig i præcis samme rækkefølge. En lang proces, men slutresultatet viser sig at være det hele værd.

Listen med referencer er lang, men hvis du stadig sidder med en nysgerrig næse og vil vide mere om hvad vi kan – så gå ind på vores facebook side. Vi opdatere løbende Facebook med vores nyeste referencer. Du kan også altid følge os på Instagram, hvor vi ligger smukke billeder op af vores mange projekter.