Nordfyns Brolægning ApS er opstartet af Benny Hansen i 2001 som fritidsarbejde. I April 2002 slog vi i gang på fuldtid, og allerede i Maj 2002 måtte virksomheden ansætte de 2 første medarbejdere. I Juli 2002 udvidede virksomheden til 4 ansatte, og siden hen er væksten kun blevet større. I 2018 var antallet af ansatte i virksomheden på 19.
Senest i Januar 2018 opstartede virksomheden en ny afdeling: N.B. Montage som til daglig drives af Henning Borg.

Herunder kan du se virksomhedens væsentligste udvikling igennem årene

Tidslinje for Nordfyns Brolægning

Til dags dato har vi udlært 1 anlægsgartner og 8 brolæggere. I januar 2019 har vi yderligere 2 ansatte som startede på brolæggeruddannelsen på Learnmark Horsens og forventes udlært i henholdsvis 2021 og 2022, og vi har opstartet vores første elev på kontoret som forventes udlært i slutningen af 2020.
i 2017 udlærte vi vores første elev med sølvmedalje. Sølvmedalje er den højeste karakter som kan opnås på brolæggeruddannelsen.

I Nordfyns Brolægning ApS sætter vi en ære i at uddanne flere folk til branchen. Vi tager også praktikanter jævnligt, da vi med glæde vil skabe mere interesse for branchen.

Vi bestræber os efter altid efter at have så engageret og dygtige medarbejdere som muligt. Vi er eksperter i alle elementer inden for brolægning. Det betyder at vi som brolæggere, med garanti kan løse enhver opgave som vi bliver stillet over for, både for private og erhvervskunder i det meste af Syddanmark.