I Nordfyns Brolægning har vi mange års erfaring inden for brolægning. Vi har igennem de sidste 14 år gjort vores for at uddanne flere brolæggere, så vores medarbejdere er så dygtige og engageret som muligt.

Vi kan udføre enhver opgave inden for belægning og brolægning, store som små. Om det er flisebelægning, stenmelsbelægning, stenmur eller noget helt andet, kan vi med garanti klare opgaven. Går du med en sjov ide om belægning i haven, men måske er i tvivl om hvilke fliser som ville passe perfekt ind til netop din ide, så kan vi også rådgive dig om diverse produkter.

Her på siden kan du se en del af vores referencer. Projekter vi er stolte af at ligge navn til. Hvis din nysgerrighed bliver større, er du velkommen til at besøge vores Facebookprofil eller Instagram profil, hvor vi jævnligt ligger opdateringer op om vores igangværende projekter.

Referencer

Privathave i Odense

Her fik virksomheden lov til at udfolde sig lidt og komme med gode ideer. Det endte med dette resultat som vi er meget stolte af og som kunden blev super tilfreds med. Endnu et vellykket projekt.

Privathave i Søndersø

Her er opgaven at fjerne den eksisterende flisebelægning i indkørsel og terrasse. Den eksisterende flisebelægning var af ældre dato og trængte i den grad til en udskiftning. Slut resultatet blev 30×30 fliser i haven og 40×40 fliser i indkørslen. I haven blev opsat en SB-palisademur til at lave niveauforskel på belægningen. Et smukt pust til haven.

Uforpligtende tilbud

+45 23 43 68 90
info@nordfynsbro.dk

Ønsker du et uforpligtende tilbud på kvalitetsarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen, ringe til os eller sende os en mail.

Indtast dit navn
Feltet skal udfyldes
Emne
Feltet skal udfyldes
Indtast din e-mail
Feltet skal udfyldes
Upload dine dokumenter...
Field is required!
Indtast din besked...
Feltet skal udfyldes

Vælger du Nordfyns Brolægning ApS som din brolægger til dit projekt, så har du nogle garantier med dig. Læs meget mere herunder.

Vi er medlem af BYG (Dansk Bygger)

Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYGs 5-års garantiordning på den håndværksmæssig udførelse af alt arbejde til private forbrugere.
Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der levere solide produkter. BYGs garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.
Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYGs Klage og Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som både er tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Brolæggerlauget

Derudover er vi også medlem af Brolæggerlauget i Danmark. Det er en organisation af Brolæggere, der sikre kvalitetsarbejde. Er det ikke kvalitetsarbejde vi udfører – er vi ikke medlem af Brolæggerlauget.

Byggeriets Ankenævn

Hvis du føler dig uretfærdig behandlet, kan du altid klage til byggeriets ankenævn. En fordel, da vi er medlem af Dansk Byggeri.

Nørre Voldgade 106, 1358 Kbh K
info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk