Referencer

Udvalgte referencer

Private

Have i Odense

Her fik virksomheden lov til at udfolde sig lidt og komme med gode ideer. Det endte med dette resultat som vi er meget stolte af og som kunden blev super tilfreds med. Endnu et vellykket projekt.

Have i Søndersø (Før og efter)

Her er opgaven at fjerne den eksisterende flisebelægning i indkørsel og terrasse. Den eksisterende flisebelægning var af ældre dato og trængte i den grad til en udskiftning. Slut resultatet blev 30×30 fliser i haven og 40×40 fliser i indkørslen. I haven blev opsat en SB-palisademur til at lave niveauforskel på belægningen. Et smukt pust til haven.

Erhverv

Krydsombygning Hårslev

Nordfyns Brolægning ApS var selv entreprenør på denne opgave. Opgaven fulgte tidsplanen så tilpas godt, at vi var færdige med projektet 1 uge før afleveringsdatoen. Opgaven gik ud på at lave krydsombygning med nyt fortov, fjernelse af helle anlæg og sætning af nye kantsten og brosten. En opgave vi er stolte af.

Oluf Bagers Plads

I perioden April 2018 – Januar 2019 var vi med på projektet på Oluf Bagers Plads i Odense. 1. Etape af projektet gik ud på at oprette den gamle brolægning i Hans Jensens Stræde. 2. Etape var lægning af de flotte gule Odense Klinker i et anderledes mønster. Det var ikke et problem for Nordfyns Brolægning, blot en mindre udfordring der skulle løses.

Entreprisesum: 962.812,50 kr. ekskl. moms.

Stibroen

I 2015 havde vi fornøjelsen af at være med til at forny Odense’s centrum med “byens bro”, Stibroen. En bro der gør det lettere for studerende at komme imellem deres uddannelsessted og Odense Banegård.

Finlandsparken

I 2014 var opgaven i Finlandsparken at få etableret trapper til boligblokkene, kantsten og belægning rundt om bygningerne. Det blev til 17.000 m2 belægning på en periode på 2 år.

Ree Park, Ebeltoft

Vi har igennem en årrække hvert år haft Ree Park i Ebeltoft som fast kunde. Op til flere etaper har været på projektbordet. Stationen, til det lille tog som kører rundt i parken, er lavet i brosten med skinnerne i belægningen. Gennem det meste af parken er der sat en brostenskant, som er med til at markere hvor gangstierne er i Parken. En rigtig sjov opgave, hvor vi blandt andet også var ude på Parkens Savanna, for at arbejde imellem alle de flotte dyr de har gående.

Søndersø Rådhus

Et projekt i vores lokalområde, som vi er ret så stolte af at vi fik lov til at udfører. Et frisk pust til Rådhuset i Søndersø.

Gyldensteen Gods

Et projekt som var meget specielt, men samtidig også rigtig sjovt at få lov til at være en del af. Samtlige brosten er blevet genbrugt. Fordi området skal ligne sig selv, som det gjorde for 100 år siden, skulle alle brosten pilles op, nummereres og sættes på nøjagtig samme plads som de blev pillet op fra og selvfølgelig i præcis samme rækkefølge. En lang proces, men slutresultatet viser sig at være det hele værd.

Fortovsrenovering på Langelinie

I efteråret 2020 er vi i gang med fortovsrenovering på Langelinie i Otterup. Vi fjerner de gamle fortovsfliser og kantsten, graver ud til en ny solid bund, sætter nye kantsten, opbygger bunden og læggerer fortovsfliserne.

Hvorfor gå igennem entreprenøren, når du kan gå direkte til brolæggeren?

* Listen med referencer er lang, men hvis du stadig sidder med en nysgerrig næse og vil vide mere om hvad vi kan – så gå ind på vores facebook side. Vi opdatere løbende Facebook med vores nyeste referencer. Du kan også altid følge os på Instagram, hvor vi ligger smukke billeder op af vores mange projekter.

Send en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud eller ring og hør hvad vi kan tilbyde. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål.


Følg os på Facebook

Hold dig opdateret på Nordfyns Brolægning. Vi deler inspirerende projekter og gode tilbud.