Udlejning

Udlejning hos Nordfyns Brolægning

Hos Nordfyns Brolægning ApS er det nu muligt at leje vores maskineri. En del af vores maskineri har hidtil kunne lejes ved NBH Udlejning.

Det er muligt at se en lille del af vores udvalg i galleriet her på siden men du er også velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, for at hører om vi har lige præcis det maskineri du søger.

Hvis du står med en specifik problemstilling som kræver maskineri, er du velkommen til at kontakte os med din problemstilling – så vil vi råde, vejlede og guide dig på bedste vis og om ikke andet, så skabe kontakt til en anden udlejningsvirksomhed, som kan hjælpe dig helt i mål!

Kontakt os

Vi har daglig telefontid mandag – fredag fra kl. 08:30 – 11:30

Tlf: +45 31 90 23 43

Du er også velkommen til at sende os en mail; info@nordfynsbro.dk
eller bruge vores kontaktformular her.

(Noter gerne hvilken maskine og periode som henvendelsen drejer sig om)

Lejebetingelser 2019 Nordfyns Brolægning ApS

§1 Lejen beregnes pr. kalenderdag. Arbejdes der ud over 8 timer på en dag, betales der 1 dags ekstra leje. 

§2 Lejemålet påbegyndes den dato det lejede forlader pladsen. Det lejede skal afleveres inden 8.00 dagen efter lejen ønskes ophørt. Afleveres det lejede først efter kl. 08.00, betales 1 dags ekstra leje. 

§3 Ønskes det lejede leveret og afhentet, betales disse omkostninger udelukkende af lejeren. 

§4 Afhentes det lejede ikke senest 2 timer efter aftalt dato og tidspunkt, forbeholder Nordfyns Brolægning sig retten til at leje ud til anden side. 

§5 Lejeren er ansvarlig for det lejede i hele udlejningsperioden. Skader og vedligeholdelse, i form af smøring, oliepåfyldning, punktering m.v., er lejers ansvar i hele lejeperioden. 

§6 Hvis det udlejede er motordrevet, udlejes dette med fuld brændstoftank. Det lejede skal derfor tilbageleveres med fuld tank. Sker dette ikke, faktureres omkostningerne på opfyldning af tank til lejeren. 

§7 Det lejede skal altid tilbageleveres rengjort og i samme stand som ved modtagelse. Er det lejede ikke rent eller i samme stand ved aflevering, faktureres rengøring til lejeren á 7,00 kr. eksklusiv moms pr. minut. Inkl. Rengøringsmidler, evt. renovering af det lejede vil ligeledes blive faktureret til lejeren. 

§8 GDPR: For at leje udstyr ved Nordfyns Brolægning ApS, skal vi ved privat udlejning bruge dit telefonnummer, din mailadresse, dit navn og din bopælsadresse til registrering i systemet og fakturering. Disse oplysninger gemmes så længe du er aktiv kunde hos os, derefter vil disse slettes i systemet med mindre anden årsag eller lovgivning kræver disse oplysninger i vores system. Ved erhvervsmæssig udlejning skal vi bruge CVR-nummer, firmanavn og adresse, samt kontaktperson på lejeren eller projektansvarlig i virksomheden. Disse oplysninger gemmes også kun så længe virksomheden er aktiv kunde hos os, hvorefter oplysninger slettes med mindre anden årsag eller lovgivning kræver disse oplysninger i vores systemer. 

§9 Lejeren har ene og alene det fulde ansvar omkring skader på 3. part. 

§10 Lejeren må ikke videreudleje det udlejede, uden Nordfyns Brolægning’s samtykke. 

Send en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud eller ring og hør hvad vi kan tilbyde. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål.


Følg os på Facebook

Hold dig opdateret på Nordfyns Brolægning. Vi deler inspirerende projekter og gode tilbud.